Gym & Spa

Låt kroppen få sitt så får själen också ro. På Storhogna M har vi en avdelning som ger dig möjligheten att ta hand om dig lite extra. Och göra så att du kan sluka pizzan utan samvetskval.

 

Kraft&Vila

Vi har finfina priser på entré och träning: 155:-/tillfälle.
Tränar du mycket? Då erbjuder vi 1050:- för 10 ggr med vårt klippkort.

 

Undrar du något? Ring oss på: 0682-104 00 eller kom in till oss!

Välkommen!

Gymet

Vi har ett toppmodernt gym där du tränar framför ett panormafönster ut mot en stor­slaget vacker natur. I det fullt utrustade gymet finns löpband, crosstrainer och cyklar från Vision Fitness, roddmaskin och stakningsmaskin från Concept, styrkemaskiner av märket Matrix Versa Line samt ett fullt utbud av fria vikter som hantlar och skivstänger. Du löser entré i baren eller i boden.

Previous Next

Välkommen till vår relax

Vi har byggt en skön avdelning för att du ska komma till ro efter skidåkning eller gym. Att bara slappa och komma ner i varv, känna värmen och bara ha det skönt, det är så en semester får en guldkant.

I relaxen har vi förutom dam- respektive herrbastu med fjällutsikt, en 34 grader varm avslappningspool med kallvattenzon, sköna vilstolar och ett stoooort panoramafönster med utsikt upp mot fjället. En skön plats att slappa på, helt enkelt.