Nyheter

Det händer saker hela tiden på M, i Storhogna och Destination Vemdalen. Om det vill vi berätta.

Årets Turismföretagare 2017

Guldgalan:  http://www.guldgalan.se/43238.finalister_2017.html

Besöksliv: http://www.besoksliv.se/nyheter/storhogna-fjallby-utsett-till-arets-turismforetagare/

Vi på M har tillsammans med vårat systerbolag Storhogna Fjällby fått den stora äran att bli utsedda till “Årets Turismföretagare 2017” – med hjälp av skaparen Peo Conic. Varje år hyllar Guldgalan handlingskraften och företagsverksamheten i Jämtlands län inom diverse kategorier och det är en stor ära att ha blivit nominerade och utsedda! Vi tackar Guldgalan och fortsätter skapa en så bra upplevelse som möjligt för alla besökare och boende i vackra Storhogna!

Om Storhogna Fjällby och dess verksamhet:

“Under de senaste 10 åren har verksamheten Storhogna Fjällby tagit form. En modern turistanläggning, där målet har varit att utveckla en bred produkt både för stora som små. Vi har fokuserat på 3 stora områden: boende, skidåkning och aktiviteter efter liftstägning. Därför har vi möjliggjort att man kan hyra boende alternativt köpa en tomt och bygga ett hus – med ski in – ski out läge. Vi har även utvecklat längdspår och därpå skapat ett aktivitetshus vid namn Storhogna M med det mesta under ett tak, på dryga 2000kvm.

Vår kärlek till Jämtlands fjäll var något vi ville dela med oss av. Att utveckla Storhogna som är känt för sin natursnö och fjällandskap. Då fick vi idén att inte vara standardiserade på något sätt, men istället mer kreativa och miljövänliga. Därför skapade vi således husfabriken Storhogna Trähus som kan bygga det drömhus du alltid velat ha i fjällen.

Vi ser fram emot våra nästkommande projekt, och vi ska definitivt utveckla möjligheterna att även komma hit på sommaren när snön har smält bort!”
Monica Conic, Marknadsansvarig – Storhogna Fjällby

Mer information om företagen och Guldgalan finner du nedan:

Storhogna Fjällby:  http://storhognafjallby.se/

Storhogna Trähus:  http://storhognatrahus.se/

Storhogna M:  http://storhogna-m.se/

Guldgalan:  http://www.guldgalan.se/43238.finalister_2017.html

Besöksliv: http://www.besoksliv.se/nyheter/storhogna-fjallby-utsett-till-arets-turismforetagare/

Öppettider & Konferens


Planerar ni en större kick-off, kalas eller kanske en konferens i vår? Prata med oss på Storhogna M!
Vi tar emot grupp- och konferensbokningar under hela våren. Med detta kan vi erbjuda moderna konferensutrymmen, restaurang, gym, bowling, bio och skön avslappning i en vacker fjällmiljö.

Vi tar även emot alpina skidgrupper för lunch och bowling.

Läs gärna mer under Möten eller kontakta Robin Hoonk för mer information!

Robin Hoonk

073-838 37 73

robin.hoonk@storhogna-m.se