Artister och event på Storhogna m

Denna vintersäsong kommer bjuda på en uppsjö roliga event hos oss!
Nyårsfirande, eventinvigning av Da Buzz den 26 december, Tusse, Dolly Style och Markoolio är några av de artister som besöker oss.

Vill du boka biljetter till dessa event gör du det enklast genom att besöka Tickster. Där kan du själv välja vilket paket som passar just dig. Behöver du hjälp kan du alltid slå oss på m en signal.
Om du svänger förbi vår reception kan vi hjälpa dig att boka biljetter där med!

Dessutom, på våra event har vi alltid M-s sittfest! Du önskar låtar, vår alldeles egna dj spelar kvällen lång, innan, emellan & efter aristen som uppträder!

Hjärtligt välkomna!

https://www.tickster.com/sv/events/at/w55ktg5tv0u97wd/restaurang-m-nojespalatset-storhogna-vemdalen

28 & 29 december
Sean Banan kommer & höjer värmen på Storhogna m, två kvällar på raken! 
En sittdansant kväll utlovas med god mat och härlig stämning!
Varmt välkomna att skaka rumpan på stolen tillsammans med Sean Banan
 

31 december
Kom & fira nyår på Storhogna m!

Vi kommer ha Robin Bengtsson & Sigrid Bernson med hela kvällen, samt en hemlig, specialinbjuden gäst!

Utöver god mat, sittdans, brasa, dj, musik & andra överraskningar så kommer det också bjudas på ett stort fyrverkeri vid tolvslaget!

5 januari
Tusse kommer till Storhogna m!

Det kommer bjudas på en kväll fullspäckad med god mat, musik & härlig stämning!

Utöver fantastiska Tusse kommer vi också ha M-s sittfest med en alldeles egen dj.

5 mars
Abba-klassiker på Storhogna m!

14 april 
Dolly Style kommer till Storhogna m!
Dolly Style skapades 2014 men slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln “Hello Hi”. Dom har skapat en egen pastellfärgad subkultur med influenser från bland annat Japan, och Dolly Styles fans kallar sig “dollys”. Gruppen har levererat hits som “Cherry Gum” och “Habibi”. Dom har närmare 40 miljoner streams på Spotify och över 87 tusen följare på sin YouTube-kanal.

Showgruppen Appearance är med oss hela kvällen och in i natten! Kom och njut av deras proffsiga sång och dans! Vem vet, i slutet av kvällen har du kanske förvandlats till en tvättäkta “Appolly”!

15 april 
Markoolio kommer till Storhogna m

Markoolio kommer till Storhogna med band! Han slog igenom 1998 med låten “Sommar och sol” och efter det har han släppt ett pärlband av superhits som “Vi drar till fjällen”, “Mera mål” och “Ingen sommar utan reggae”. År 2013 vann han tv-programmet “Let´s dance” och utöver musiken och dansen har Markoolio även varit programledare, skådespelare och varit sommarpratare i “Sommar i P1”. 

Det är inte bara Markoolio som drar till fjällen denna vårkväll. Även showgruppen Appearance dansar upp på fjället! Glöm dina bekymmer och sittdansa, sjung med och njut kvällen lång till förstklassig underhållning!