Storhogna M

Om oss

Läs mer om historian bakom Storhogna M

M-huset öppnade dörrarna 2015 och ligger 10 minuters promenad från Storhogna Högfjällshotell & Spa. Utanför dörren finns skidåkning, skoterled och längdspår. Inne finns restaurang, bar och en mängd olika nöjen och aktiviteter, såsom bowling, butiker, konferensmöjligheter och bio.

Storhogna M är byggt i massivt timmer och har sju meter upp till taknocken invändigt, i närområdet finns över 5000 fritidsbostäder och över 100 campingplatser.

Den 1 oktober 2022 förvärvade Cibola Holding AB fastigheten från den tidigare ägaren Bykärnan Storhogna AB, som ägt M-huset sedan 2015. 

”Förvärvet av Storhogna M känns helt rätt inför en ny vintersäsong, Cibola kommer att operera restaurang och nöjesdelen, men även förvalta fastigheten och driva utveckling på destinationen tillsammans med de hyresgäster som redan finns etablerade i M-huset” Säger Jacob Dahlberg, VD på Cibola Holding AB.

Storhogna M har en attraktiv placering alldeles intill Klövsjö/Storhognabackarnas transportlift på 700 m.ö.h, mitt i bykärnan med lägenheter och campingen alldeles intill. ”Barmark eller snösäong, det spelar ingen roll, M-huset erbjuder upplevelser som kompletterar fjällsemestern oavsett om du söker avkoppling eller aktivitet.” säger Jacob Dahlberg, VD på Cibola Holding AB.

Om CIBOLA

Cibola Holding AB bildades 2016(KKI) i syfte att utveckla den före detta flygflottiljen på Frösön i Östersund och är i dag ett litet, långsiktigt och modernt hotellfastighetsbolag med fokus på varje hotells unika egenskaper eller historia. Hotellen ligger primärt norr om Stockholm och sällan i de allra största städerna. Fastighetsbolaget har för avsikt att expandera med ett tiotal hotellfastigheter under nästkommande 5 år.